dinsdag 12 mei 2015

Studeren & A Break

Hallo lieve mensen,

Hierbij een update, wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Maar ik vind dat jullie het recht hebben om te weten wat er zich afspeelt op het moment. Maak je geen zorgen, het is niks ernstigs.

Als je mijn blog al een tijdje volgt en zo kijkt waarover ik allemaal heb geschreven, dan zie je dat ik over veel verschillende dingen schrijf. Dat is niet zo slim, aangezien mensen dan niet weten tot wat voor blog ik behoor. Ik blog nu al een jaartje en ik denk dat ik mijn draai heb gevonden. Daarom heb ik besloten om op mijn blog het over LifeStyle te hebben en daar omheen. Denk daarbij ook aan Personal LifeStyle, maar ook aan fotografie. Inmiddels ben ik aan het sparen voor het aanschaffen van een nieuwe gadget voor mijn camera. Ik wil de foto's op mijn blog zo mooi mogelijk krijgen en doelen opstellen.

Persoonlijk gaat ook alles goed. Ik heb nog ongeveer 10 weekjes school en dan is het alweer zomer. Ik kan niet wachten totdat ik weer naar Spanje kan gaan, maar eerst moet ik eens door bikkelen. Want als alles goed gaat doe ik volgend jaar eindexamen.

En dat was het alweer, mensen. Gewoon een klein bericht tussendoor. Op naar een nieuw tijdperk voor Sarah Isabella!

Edit: Na mijn toetsweek (18 juni - 26 juni) zal ik weer artikelen posten. In de tussentijd schrijf ik wel wat, maar zal ik het bewaren voor later. Ik zit er ook over na te denken om met YouTube te starten, maar ik weet het nog niet zeker? Wat denken jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten