OVER MIJ

Op mijn blog heet ik Sarah Isabella, maar in het echt heet ik gewoon Sarah. Ik ben een Rotterdamse, wonende in een omliggend dorpje. Ik ben 16 jaar oud en ik ben trots op zowel mijn Nederlandse als Spaanse nationaliteit. Tegenwoordig zit ik op de middelbare school in het vierde jaar van de havo.

Naast mijn passie voor schrijven ontdek ik ook graag mijn andere verborgen talenten. Zo heb ik een camera aangeschaft waar ik vele plannen mee heb.
En daarom ben ik begonnen met bloggen. Ik weet dat ik nog maar een beginner ben, maar ikzelf merk al dat er verbetering in zit. Het is ook wel erg lastig om op te vallen als er al zoveel blogs bestaan. De meeste gaan over beauty, boeken, films of fotografie. Maar daarom is mijn blog mijn hobby, waar ik alles kwijt kan wat mij gelukkig maakt.
Als iemand mij zou vragen om mijn blog te beschrijven, zou ik zeggen dat ik er alles schrijf wat mij dierbaar is. Zoals mijn interesses, mijn problemen (de wijze lessen zijn mij erg dierbaar!) en over mijn leventje in het algemeen.

Alles wat ik hier deel gaat gepaard met liefde. Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar mijn lezers, dus laat gerust een reactie achter.

Veel lees plezier!

x Sarah Isabella

Geen opmerkingen:

Een reactie posten